EMELŐGÉPEK

Fókuszban az élelmiszeripar

A vákumos emelő nagy segítséget jelent az élelmiszeriparban, például zsákok emelésénél

Zsákemelés vákummal

Újdonság

Hordó mozgatás

Video megtekintése

Tekercsemelés

Fókuszban a tekercsemelés

Hírlevél megtekintése

Emeléstechnika - TAWI emelőgépekkel

 

Különféle emeléstechnikai eszközök gyártásában és forgalmazásában szerzett több évtizedes tapasztalatok birtokában 2003-ban kezdtem el foglalkozni a TAWI cég emelőgépeivel, melyek a viszonylag kis súlyú tárgyak (20 - 270 kg) emelésére szolgálnak.

A letisztult egyszerűség jellemzi ezeket a berendezéseket, mely elv nemcsak a kivitelben, hanem a könnyű kezelhetőségben és az alacsony karbantartási igényben is megnyilvánul.

 A svéd TAWI cég több mint 80 éve áll az ipar szolgálatában. Fő törekvése komplett megoldások kifejlesztése a kézi emelések kiváltására. Emelőgépei megkímélik a hátat, térdet és vállakat, ugyanakkor segítik az áruk hatékonyabb mozgatását, tehát a vevők költségeit is kímélik.

Fő termékcsoportok:

  • vákumos emelőgépek (VacuEasylift sorozat és VacuCobra)
  • könnyű darurendszerek (Lyftman)
  • kézi mozgatású elektromos emelőkocsik (Protema)
  • TAWI-Grip
  • motoros emelőgépek különféle megfogó szerszámmal

 A TAWI AB emelőgépeit Svédországban tervezik és állítják elő. A technológiai fejlesztések a forgalmazókkal és vevőkkel való sokéves együttműködés során szerzett tapasztalatokon alapulnak. Minden termék CE minősítéssel rendelkezik.

A követelmények megismerése révén olyan termékek jönnek létre, amelyek megoldják a problémákat. A megoldás pedig mindig pontos, egyszerű és biztonságos.

Annak érdekében, hogy a felhasználó elégedett lehessen a berendezéssel, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ajánlatadást megelőzően az érdeklődővel konzultálunk, felmérjük a helyszint és az emelési feladatot, melyek alapján javaslatot teszük a legcélszerűbb és egyúttal gazdaságos megoldásra. Megrendelés esetén az emelőgépet vagy annak részegységeit helyszinre szállítjuk, felszereljük és üzembe helyezzük, kezelését bemutatjuk. Vállaljuk a Magyarországon üzemelő berendezések időszakos felülvizsgálatát, javítását és rendszeres karbantartását, valamint alkatrész ellátását.

Bármennyire sokoldalúan használhatók, a sorozatban gyártott emelőgépek nem minden esetben alkalmasak egy adott emelési feladat ellátására. Ilyen esetekben egyedi megfogó szerszámok szükségesek, melyeket megtervezzük, legyártjuk és beszereljük.

 

Tisztelettel

Gaál Csaba

 

 

 

 

 Feltöltés alatt...

Kapcsolat

C.S.G. Mérnök Iroda Kft

3529 Miskolc, Benke József u. 12.

 Gaál Csaba

Tel: +36-30/95 34 788

E-mail: c.s.g.kft@gmail.com